GYORSKERESÉS
Keresett kifejezés:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Keresési Helyek
Cégnév
   Kifejezésként, egyben
Tevékenység Megye
Tevékenység-leírás
Termék
Márka
Referencia


Besorolás
        
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
A tervek szerint halad a német BAUHAUS szakáruház-lánc magyarországi piacralépése: idén Dunakeszin és Szigetszentmiklóson nyitja meg kapuit a „csináld magad” üzletágban Európa első szakáruházát 47 éve átadó vállalat. A hazai piacvezető pozíció elérését célul kitűző vállalatcsoport 20 komplexum nyitását tervezi hazánkban, az első szakáruháza heteken belül nyit: 120 000 termék lesz kapható idén ősztől a dunakeszi BAUHAUS-ban, amelynek beruházási költsége meghaladja a 16 millió eurót.

Idén áprilisban kezdte meg az építkezést az Európa harmadik legnagyobb Do-It-Yourself szakáruház-láncaként számon tartott BAUHAUS Dunakeszin. A június utolsó hetében megtartott bokrétaavató ünnepséggel az utolsó fázisához érkezett a legnagyobb, 20 000 négyzetméteres magyarországi szakáruház építése. A dunakeszi BAUHAUS-ban 130 alkalmazott kap munkát, a nyitás októberre várható.
Az ünnepélyes bokrétaavatón Karcagi Róbert, a Bauhaus Kereskedelmi Kft. értékesítési vezetője elmondta: „Összesen 20 szakáruház nyitását tervezzük Magyarországon, miközben 2017-re piacvezető pozíció elérése a célunk. A BAUHAUS kínálata lényegesen mélyebb, vagyis összetettebb lesz, mint az jelenleg tapasztalható a magyar piacon, a 15 szakterületen forgalmazott termékek 80%-a azonos lesz az európai szakáruházakban is kapható termékekkel, míg a fennmaradó 20%-ot a hazai piaci igényeknek megfelelően alakítottuk ki. Mindemellett fontosnak tartom termékeink kiemelkedően jó ár-érték arányát megemlíteni, így például 5 év garanciát adunk minden nálunk vásárolt motoros és elektromos meghajtású gépre.”

A BAUHAUS-ról:

Európa harmadik legnagyobb szakáruház-lánca Németországban 119, a kontinens 12 országában összesen 185 szakáruházzal rendelkezik, a tőzsdén nem jegyzett részvénytársaság 1960 óta van jelen a „csináld magad” üzletágban. A jelenleg mintegy 14 000 alkalmazottat foglalkoztató vállalat nemzetközi terjeszkedésének egyik legújabb állomása Magyarország. A külföldi szakáruházait nem franchise-rendszerben működtető vállalat expanziója során a 100 000-nél több lakosú városokat célozza meg, ahol legalább 30 000 m2-es összterületen kezdi meg a beruházást. A szakáruház-lánc Magyarországon 120 000 terméket fog forgalmazni 15 szakterületen, amelyek a következők: autóalkatrészek, építőelemek–építőanyagok, Fürdők Világa, kreatív, vasáruk, hajózási felszerelések (Nautic), villamos szerelési anyagok, festékosztály, csempe és parketta, fűrészáru, világítás, víz- és gázszerelvények, Városi Kert, tapéta és szőnyeg, szerszámok és gépek.
Az oldal 0.01 másodperc alatt generálódott.
Minden jog a Magyar Építőipari Névjegyzék részére fenntartva.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.

Részletes listáink:
Cégek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Tevékenységek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Termékek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Márkák - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Alweboldalak - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z