GYORSKERESÉS
Keresett kifejezés:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Keresési Helyek
Cégnév
   Kifejezésként, egyben
Tevékenység Megye
Tevékenység-leírás
Termék
Márka
Referencia


Besorolás
        
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
A magyarok mellett szlovák, osztrák, román építészek, tervezők tapasztalatait is beépítették abba az új szoftverbe, amelyet a Leier Hungaria Kft. hamarosan piacra dob. A program felgyorsíthatja a tervezés folyamatait, és egy beépített költségszámítási programnak köszönhetően akár olcsóbbá is teheti egy-egy épület építkezési költségeit.

A szoftver lehetővé teszi, hogy a Leier cég által gyártott alapanyagokból épített házak építési költségeit összehasonlíthassák más gyártók áraival, így már a tervezés fázisában kiderülhet, miből is érdemes megépíteni a házat.
Komlós Andor, a cég értékesítési vezetője szerint már egy kisebb családi ház felépítése is nagy körültekintést igényel. Milliókat lehet megspórolni, ha az ember olyan tervezőt választ, aki az átlagnál jobban ismeri az új technológiákat és időt szán arra is, hogy már a tervezőasztalon foglalkozzon azzal, hogy milyen termékekből építik meg a házat.
A piac egyébként ki fogja kényszeríteni azt, hogy használják ezt a programot, hiszen a statisztikai adatok azt mutatják, hogy rohamosan emelkednek az anyagárak. A KSH árindexe szerint 2007-es év első negyedévében a tavalyi, hasonló időszakhoz képest, terméktől függően ugyan, átlagosan 8% körül alakult az áremelkedés. (A Központi Statisztikai Hivatal az éves lakásépítési költségek meghatározásakor 28-féle lakástípus építési költségét veszi figyelembe.)
A Leier prognózisa szerint az év végére az áremelkedés 8%-nál biztos nagyobb lesz, hiszen az építőanyagokat gyártó cégek áraikba még nem építették be az energiaköltségek és az olaj árának emelkedését.

A szoftver legfőbb tulajdonságai

A program Arhitectural Desktop kompatibilis, néhány gombnyomással integrálható azokba a tervezői programokba, amelyeket általában használnak a magyar szakemberek. A felhasználóbarát program nagy erőssége, hogy több mint száz (!) csomópontot tartalmaz szerkeszthető formátumban. Ráadásul tartalmazza azoknak az internetes oldalaknak a címét is, amelyeken a tervezők megtalálhatják az építkezésekkel kapcsolatos törvényi szabályokat, azok legfrissebb módosításait.

Röviden a Leier Csoportról

1965-ben Michael Leier, a cégalapító, a burgenlandi Horitschonban lerakta alapkövét annak a vállalkozáscsoportnak, amely napjainkban a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen működik. Michael Leier pályafutását egy Spar üzlettel kezdte, majd 1970-től a építőipar lett fő tevékenységi területe. A 80-as évek elején Leier úr kiterjesztette üzleti tevékenységét a nemzetközi piacra. Több üzletágban alapított vállalkozásokat, vegyesvállalatokat Magyarországon és Lengyelországban. Jelenleg 30 operatív telephellyel rendelkezik Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, valamint Szlovákia, Románia és Horvátország területén. A cég éves forgalma meghaladja a 30 milliárd Ft-ot.
Az oldal 0.01 másodperc alatt generálódott.
Minden jog a Magyar Építőipari Névjegyzék részére fenntartva.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.

Részletes listáink:
Cégek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Tevékenységek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Termékek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Márkák - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Alweboldalak - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z