GYORSKERESÉS
Keresett kifejezés:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Keresési Helyek
Cégnév
   Kifejezésként, egyben
Tevékenység Megye
Tevékenység-leírás
Termék
Márka
Referencia


Besorolás
        
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Kifejezetten az építőipar számára fejlesztett ki projektalapú SAP alkalmazást egy hazai informatikai cég, a HostLogic Kft. A megoldás amellett, hogy rendelkezik az SAP Business One minden funkciójával, képes az egyes projektek minden részletre kiterjedő pénzügyi és eszközelemzésére is.

Számos, már működő iparági megoldás után kifejezetten az építőipar számára dolgozott ki kiegészítő szoftvert, úgynevezett AddOnt a HostLogic. A termék az SAP Business One nevű vállalatirányítási rendszerének bővítménye. Az újszerű eszköz megoldást jelent azokra a problémákra, melyeket egyes vállalkozások projektszemlélete, és az SAP, mint folyamatszemléletű rendszer közti ellentmondások okoztak − nyilatkozta a fejlesztésről Fárizs Péter, a HostLogic ügyvezetője.
A bővítmény elsősorban az építőiparban tevékenykedő kis- és középvállalatok számára nyújt megoldást, illetve kifejezetten projektalapon működő cégek speciális igényeit kívánja kielégíteni. Kifejezetten építőipari követelmény például a háromszintű projektstruktúra (főprojektek, alapprojektek és projektköltség-csoportok), vagy a megbízásalapú raktárkezelés: adott munkára foglalás, felhasználás, illetve maradék kezelése, beszállítói árak, engedmények kezelése egy-egy megbízásra lebontva, projektek költségcsoportjainak tervezése, nyomon követése, és a pénzügyi visszatartások kezelése, monitorozása. A megoldás fő előnye, hogy az elemzések többsége nem főkönyvi alapon működik, tehát már az egyes megbízások kezdeti szakaszában is (tervezési és rendelési fázistól) hatékony eszközöket nyújt a pénzügyi elemzésre, előzetes cash-flow készítésére. Az elemzéseken kívül a kiegészítő tartalmaz egy projekt törzs adatbázist, ahol a fő- illetve standard projektek részletes adminisztrációja történik. A tervezést és monitorozást megkönnyíti az alapprojektek költségcsoportokba bontása: minden csoporthoz külön költségszint vihető fel, melyből a program a megbízás időtartama során már a megrendelési fázistól hátralékot és hasznot számol. Mindezt pluszszolgáltatásként, az SAP meglévő, folyamatszemléletű szolgáltatásaiba integráltan. Tehát amellett, hogy az egész éves munka projekt alapon folyik, lehetőség van a cég működésének egészét érintő, hagyományos SAP funkciók használatára is.

A HostLogic-ról:

A HostLogic a 80-as évek végétől van jelen az SAP hazai és nemzetközi piacán. Amerikai együttműködéssel 1999-ben indította be alkalmazásszolgáltatási és hosting üzletágát. 2002-ben Közép-Kelet-Európában elsőként, egész Európában nyolcadikként nyerte el az SAP Hosted Solutions – ASP partneri címét. Ugyanebben az évben a cég a Deloitte & Touche IT Fast 50 elnevezésű közép-kelet-európai ranglistáján a második helyet foglalta el, 2003, 2004 és 2005 során pedig a HostLogic végezte a legtöbb új magyarországi SAP-bevezetést. A megelőző évek eredményeinek köszönhetően 2006-tól a HostLogic az SAP Gold fokozatú partneri címét is elnyerte. Széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakembergárdájával kifejlesztette saját SAP szoftveralapú üzleti megoldásait, melyeknek ERP, HR és CRM tartalmát a középvállalatok igényeire szabta. A HostLogic szolgáltatásait 2000-től számos külföldi, elsősorban nyugat-európai cég is igénybe veszi.
Az oldal 0.01 másodperc alatt generálódott.
Minden jog a Magyar Építőipari Névjegyzék részére fenntartva.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.

Részletes listáink:
Cégek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Tevékenységek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Termékek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Márkák - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Alweboldalak - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z