GYORSKERESÉS
Keresett kifejezés:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Keresési Helyek
Cégnév
   Kifejezésként, egyben
Tevékenység Megye
Tevékenység-leírás
Termék
Márka
Referencia


Besorolás
        
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Az építendő lakóépület tervezésekor az alapterület, a falazat anyagának meghatározása mellett dönteni kell a tetőről, annak formájáról és anyagáról is. A tetőt a ház koronájának is nevezik, miután elkészültével válik teljessé az épületszerkezet. A jó tetőnek nagyon sok feladatnak kell megfelelnie. Távol kell tartani a csapadékot az épület belsejétől.

Biztosítania kell a szél, a por és a hó elleni védelmet is. Emellett megfelelően szilárdnak és tűzállónak kell lennie és mindezek mellett nem utolsó szempont az esztétikus megjelenés. Mindezen követelményeknek tökéletesen megfelel a kerámia tetőcseréppel fedett tető. A kerámiacserép nemcsak új építésű tetőhöz, de felújításhoz és műemléki épületekre is alkalmas. Alátéthéjazattal tizenkét fokos tetőhajlásszögtől használható. A kerámiacserepek illenek az itthon is egyre divatosabb mediterrán stílusú házakhoz is.
A hazai gyártású cserepek nagy forma- és színválasztékban kaphatók. A műemlék házakhoz kötelező hódfarkú cserepek mellett a szalagcserepek, illetve a mediterrán stílusú cserepek színesítik a kínálatot. Utóbbi szó szerint értendő, ugyanis a natúr mellett a festett cserepekkel egészen különleges, régies hatást érhetünk el. Akinek a fényes és szenes felületek tetszenek, választhat engóbozott cserepekből is. A kerámiacserép élettartama bizonyítottan legalább 80–100 év.
Más tetőfedő anyagokkal ellentétben ezek a természetes anyagokból készülő termékek (agyag, víz, tűz, levegő) biztosítják a tető természetes lélegzését és a tetőtér megfelelő klímáját.

Metro
Az oldal 0.01 másodperc alatt generálódott.
Minden jog a Magyar Építőipari Névjegyzék részére fenntartva.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.

Részletes listáink:
Cégek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Tevékenységek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Termékek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Márkák - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Alweboldalak - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z