GYORSKERESÉS
Keresett kifejezés:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Keresési Helyek
Cégnév
   Kifejezésként, egyben
Tevékenység Megye
Tevékenység-leírás
Termék
Márka
Referencia


Besorolás
        
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Szeptember 21-én nyitja meg kapuit Magyarország legnagyobb lakáspiaci rendezvénye Syma Csarnok nyolcezer négyzetméteres kiállítói termében. Az őszi lakásmustrán számos most induló beruházással várják a fejlesztők, beruházók az érdeklődőket.

A rendezvényen mintegy kétszáz lakáspiaci beruházó, közvetítő, pénzügyi szolgáltató, készházas vállalkozás, építész, bank mutatkozik be. Az ötéves évfordulóját ünneplő Lakásvásár kiállítás friss lakáspiaci információkkal, árakkal és trendekkel várja a lakáskeresőket.
Az új és használt lakásokat egyaránt bemutató nagy franchise fogalmazó hálózatok standjainál, az Ingatlanközvetítők udvarában és a Kulcs-hajón kiállító kis közvetítőknél várják azokat is, akik új otthonuk megtalálása előtt a régit szeretnék eladni. A Lakásvásáron a piacon lévő lakáskínálat minden válfaja fellehető, legyen az belvárosi garzon, budai luxuslakás, kertvárosi lakóparkbeli vagy Pest megyei lakás. A használt lakások között a legolcsóbbtól a századelős villáig minden megtalálható.
Építészek első ízben jelennek meg önálló kiállítóként lakáspiaci rendezvényen. A családi házban gondolkodók profiktól kaphatnak jó tanácsokat a zökkenőmentesen házépítéshez. A készházas szakemberek ezúttal is várják az érdeklődőket a Lakásvásár-rendezvénysorozaton.
A legnagyobb bankok ismét profi adatbázissal és persze hiteles képletekkel érkeznek. Kihelyezett ügyfélszolgálati irodáik személyre szabottan segítenek a kölcsönfelvételhez kapcsolódó információkban. Több bank és számos, bankfüggetlen hiteltanácsadó is segíti az eligazodást, így nem csak a lakáspiaci kínálat, de a bankok hiteltermékei is összevethetők egymással a Lakásvásáron.

Figyelő
Az oldal 0.01 másodperc alatt generálódott.
Minden jog a Magyar Építőipari Névjegyzék részére fenntartva.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.

Részletes listáink:
Cégek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Tevékenységek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Termékek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Márkák - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Alweboldalak - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z