GYORSKERESÉS
Keresett kifejezés:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Keresési Helyek
Cégnév
   Kifejezésként, egyben
Tevékenység Megye
Tevékenység-leírás
Termék
Márka
Referencia


Besorolás
        
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Idén újra befészkelhetjük magunkat kényelmes bőrfotelekbe, kipróbálhatunk egzotikus fürdőszobakádakat, és megfogadhatjuk, hogy jövőre már igenis vastagabb pénztárcával érkezünk. 2007. október 19-én a Syma rendezvényközpontban ugyanis újra megnyitja kapuit „A legjobb otthon” kiállítás.

Az idei, háromnapos rendezvényre azonban a szervezők különleges kiegészítő programokkal is készültek: a változatos kínálatot egy Ízlelő Show-val is megtoldották. A kiállítás emellett teljes mértékben az interaktivitás jegyében zajlik majd, vagyis: leshetjük nagyokat nyelve, ahogy mesterszakácsok bűvészkednek az orrunk előtt, beülhetünk egy élethűen berendezett nappaliba és megismerkedhetünk a legújabb házimozi-rendszerekkel, értekezhetünk lakberendezőkkel, akik szívesen adnak hasznos tippeket otthonunk kialakításához, valamint megtudhatjuk, hogyan is kellene átrendeznünk lakásunkat, ha a manapság olyan vészesen terjedő feng-shui szerint kívánunk élni. És akinek még ez sem elég, már lejárta a lábát a különböző csábító bútoroknak és kiegészítőknek hála, az beugorhat egy narancslére a pihenősarokba.
Ami pedig a hasznos, gyakorlati információkat illeti: a kiállításra felnőttbelépőt 1700 forintért, kedvezményes diák-, illetve nyugdíjas jegyet pedig 1200 forintért lehet váltani. A szervezők természetesen gondoltak azokra is, akik családi programnak szánják a „A legjobb otthon” látogatását, számukra ugyanis 3900 forintos csoportos belépőt kínálnak. A kisebb gyermekekre továbbá szakértő felügyelők is szívesen vigyáznak a gyermeksarokban, amíg a család többi tagja elmélyül a lakberendezés világában.

Megközelítés
A Volánbusz Zrt. 50%-os kedvezményt biztosít magyarországi járatain „A legjobb otthon” és az Ízlelő Show látogatói részére.

Nyitva tartás:
2007. október 19. péntek: 12.00–20.00
Október 20. szombat: 10.00–18.00
Október 21. vasárnap: 10.00–18.00

Honlap: www.alegjobbotthon.hu

Metro
Az oldal 0.01 másodperc alatt generálódott.
Minden jog a Magyar Építőipari Névjegyzék részére fenntartva.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.

Részletes listáink:
Cégek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Tevékenységek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Termékek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Márkák - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Alweboldalak - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z