GYORSKERESÉS
Keresett kifejezés:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Keresési Helyek
Cégnév
   Kifejezésként, egyben
Tevékenység Megye
Tevékenység-leírás
Termék
Márka
Referencia


Besorolás
        
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Az Autodesk Inc., a 2D-s és 3D-s tervezői szoftvermegoldások vezető szállítója bejelentette, hogy lezárta a Robobat felvásárlását, amelyről 2007 novemberében született megállapodás. A vállalat a Robobat beolvasztását (a forgótőke korrekció függvényében) hozzávetőleg 42,5 millió amerikai dollár készpénzért hajtotta végre. Az együttműködés eredményeként az Autodesk kiegészíti jelenlegi szerkezettervezési szoftverkínálatát, és a jól integrált megoldások még teljesebb készletét kínálja a szerkezettervezési iparágnak.

A Robobat egy franciaországi székhelyű magántulajdonú vállalat, amely a szerkezettervezési elemzésekhez, tervezéshez, valamint vasbeton szerkezetek kirészletezéséhez kínál szoftvereket.
A Robobat felvásárlása támogatja az Autodesk épületinformáció-modellezési jövőképét, és lehetővé teszi, hogy a vállalat olyan szerkezetelemző és kirészletező megoldásokat fejlesszen, amelyek a tervezéstől a kivitelezésig mindenhol kihasználják az épületinformáció-modellezés központi információit. Az Autodesk, tervei szerint, folytatja a jelenlegi Robobat termékek támogatását, miközben olyan új szerkezettervező, kirészletező és elemző megoldásokat fejleszt, amelyek a Robobat és az Autodesk technológiáját egyaránt felhasználják.
"A vállalategyesítés különösen izgalmas része a Robobat technológia integrálása a Revit Structure szoftverbe, amely világszerte tovább bővíti az épületinformáció-modellezés képességeit a statikusok, a tervezők és a rajzolók számára" – mondta Jay Bhatt, az Autodesk építészeti, mérnöki és kivitelezési megoldásokkal foglalkozó részlegének alelnöke.
"A Robobat szintén várakozással tekint a csatlakozásra, mivel a felvásárlás segítségével világszerte új felhasználóknak mutathatja be termékeit, és a két vállalat technológiájának egyesítése lehetővé teszi az innovatív megoldások létrehozását a szerkezettervező ügyfelek számára" – mondta Andre Niznik, a Robobat elnök-vezérigazgatója.
Az egyesített vállalat a világ számos vezető mérnöki cégének kínál megoldást, többek között az Arup, a Buro Happold, a Thorton-Tomasetti, a WSP Cantor Seinuk és a Walter P. Moore vállalatoknak. Az Autodesk szerkezettervező szoftvereit olyan jelentős tervezői projekthez használták már, mint például a Freedom torony, a Stade de France stadion, a sanghaji South pályaudvar, az athéni olimpiai stadion, a millaui viadukt és az Airbus A380 repülőgép hangárja.

Az Autodeskről

Az Autodesk Inc. a világ vezető vállalata a 2D-s és 3D-s tervezői szoftverek piacán a gépgyártás, építőipar, térinformatika és infrastruktúra, a média és a szórakoztatóipar területein. Az AutoCAD 1982-es bemutatása óta az Autodesk széles portfoliót fejlesztett ki a legkorszerűbb digitális prototípus megoldások terén annak érdekében, hogy segítse ügyfeleit ötleteik elképzelésében, mielőtt azok megvalósulnának. A Fortune 1000 lista vállalatai számítanak az Autodesk eszközeire a tervezés korai szakaszában, hogy megjelenítsék, szimulálják és elemezzék a valós teljesítményt, és ezáltal javítsák a minőséget és elősegítsék az innovációt, a ráfordított idő és költségek csökkentése mellett.
További információkért, kérjük, tekintse meg a www.autodesk.hu weblapot.
Az oldal 0.01 másodperc alatt generálódott.
Minden jog a Magyar Építőipari Névjegyzék részére fenntartva.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.

Részletes listáink:
Cégek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Tevékenységek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Termékek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Márkák - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Alweboldalak - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z