GYORSKERESÉS
Keresett kifejezés:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Keresési Helyek
Cégnév
   Kifejezésként, egyben
Tevékenység Megye
Tevékenység-leírás
Termék
Márka
Referencia


Besorolás
        
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Árengedmény, konyhabútor, fizetési könnyítés - a változatos lakáskínálat mellett ezekkel készülnek a kiállítók a szezonnyitó, 12. budapesti Lakásvásárra.

Magyarország legnagyobb lakáspiaci rendezvényén, március 7-9. között ezúttal is ott lesz a lakáspiac meghatározó része, és nem csak a fővárosból. Bőséges kínálat lesz az agglomerációból is. A látogatók naprakész információkat gyűjthetnek a belvárostól a kertvárosig, az egész városrészeket érintő beruházásoktól a néhány lakásos társasházakon át, a könnyűszerkezetes családi házakon keresztül a telkekig, minden műfaj árairól. Külön szekció lesz az Ingatlanközvetítők udvara, kapcsolódó rendezvény pedig immár másodszor a Készház vásár.
A fejlesztők, beruházók között lesz olyan, aki még a tavalyi áron adja a lakásait, de olyan is, aki 3% kedvezményt ad a kiállításon regisztráló leendő vevőinek. Más cég ingyen garázzsal lepi meg a lakásvásári látogatókat.
Mára az újlakás-piacon megnőtt az értékesítési idő, sokan az azonnal beköltözhető lakásokat keresik. Ezekből is bőséges lesz a kínálat. Azok, akik még épülő projektekben vásárolnak lakásokat, a legideálisabb, 10-90%-os fizetési ütemezést kapják. Nekik a 10% kezdőrészlet befizetését követően legközelebb csak kulcsátadáskor kell fizetniük.

Metro
Az oldal 0.01 másodperc alatt generálódott.
Minden jog a Magyar Építőipari Névjegyzék részére fenntartva.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.

Részletes listáink:
Cégek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Tevékenységek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Termékek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Márkák - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Alweboldalak - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z