GYORSKERESÉS
Keresett kifejezés:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Keresési Helyek
Cégnév
   Kifejezésként, egyben
Tevékenység Megye
Tevékenység-leírás
Termék
Márka
Referencia


Besorolás
        
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Építőipari tervezők és kivitelezők számára hirdet meg kreditpontos szeminárium sorozatot a BASF. Az előadások felölelik a vasbeton szerkezetek, burkolási technológiák, valamint a szigetelőrendszerek témakörét. A február és április között megrendezésre kerülő szemináriumok kiváló lehetőséget adnak arra, hogy a résztvevők megismerjék a vállalat által kínált legmodernebb technológiákat és eleget tegyenek a kamarai tagságuk megtartásához szükséges kredit-követelményeknek is.

Évtizedes szakmai tudására építve és gyakorlati tapasztalatait megosztva a BASF Hungária Kft. meghirdeti kreditpontos szemináriumsorozatát az alábbi témákban és időpontokban:

1. Vasbeton szerkezetek károsodása, javítása; burkolatrendszerek (2008. 02. 05.)
2. Kőburkolatok; térburkolatok (2008. 02. 19.)
3. Kenhető szigetelések; medencekészítés (2008. 03. 04.)
4. Hidegburkolás (2008. 03. 18.)
5. Homlokzati hőszigetelő rendszerek és kivitelezésük (2008. 04. 08.)

Az előadások végén a résztvevőknek a BASF hivatalos kreditpont igazolást ad ki. Az előadások kreditértéke: 1 pont.

Háttérinformáció

A BASF a világ vezető vegyipari vállalata - "The Chemical Company". Termékportfoliója a vegyszerektől, műanyagoktól, a speciális adalékokon, mezőgazdasági termékeken és finomkemikáliákon át a nyersolajig és földgázig terjed. A BASF szinte minden ágazat megbízható beszállítója és partnere. Piacvezető, jó minőségű termékeivel és modern rendszer-megoldásaival nagymértékben hozzájárul ügyfelei sikeres üzleti működéséhez. A jövő támasztotta kihívásokra válaszul a BASF folyamatosan új technológiákat fejleszt ki, és azokat további piaci lehetőségek kiaknázására használja fel. A társaság felelősségteljes gazdasági tevékenységet folytat, és a pénzügyi sikerek mellett komoly hangsúlyt fektet a környezetvédelemre és társadalmi felelősségvállalásra. A több mint 95 000 alkalmazottat foglalkoztató BASF a 2006-os évben 52,6 milliárd euró forgalmat bonyolított.
A BASF Hungária Kft. a BASF AG leányvállalataként Magyarország jelentős vegyipari cégei közé tartozik. 1991 óta önálló kereskedelmi vállalatként működik. 2006-ban történt a Degussa építőipari kemikália üzletágának akvizíciója, ezt követően a hazai érdekeltség immár a BASF Hungária Kft. Építési vegyi anyag divíziójaként folytatja üzleti tevékenységét. A cégcsoport harmadik hazai vállalata, a solymári Elastogran Kemipur Poliuretán System Kft. termelő tevékenységet is folytat. A BASF három hazai leányvállalata jelenleg 130 főt foglalkoztat. A BASF Magyarországon 2006-ban 155,1 millió eurós árbevételt realizált, mely 2005-höz képest 20,2%-os növekedést jelent. Legyen szó akár építési, akár szerkezeti problémákról, vállalatunk, a BASF Hungária Kft. építési vegyi anyag divíziója intelligens megoldásokat kínál ahhoz, hogy az Ön sikeréhez hozzájárulhasson. Piacvezető márkáink olyan, jól bevált technológiák széles skáláját kínálják, amelyek segítségével az Ön vállalata is sikeresebb lehet.

Bővebb tájékoztatást az előadásokról a www.basf.hu honlapon olvashat.

A jelentkezési lap a következő linkről tölthető le: http://mmdbud.hu/massmail/basf/Jelentkezesi_lap_BASF.doc
Az oldal 0.02 másodperc alatt generálódott.
Minden jog a Magyar Építőipari Névjegyzék részére fenntartva.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.

Részletes listáink:
Cégek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Tevékenységek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Termékek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Márkák - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Alweboldalak - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z