GYORSKERESÉS
Keresett kifejezés:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Keresési Helyek
Cégnév
   Kifejezésként, egyben
Tevékenység Megye
Tevékenység-leírás
Termék
Márka
Referencia


Besorolás
        
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Napjainkban az újabb fejlesztések révén egyre jobban szigetelő és záródó nyílászárókat építenek be a korszerű épületekbe, illetve egyre több az olyan falazóelem, amelynek a páraáteresztése sokkal jobb, mint a hagyományosan alkalmazott anyagok esetében. Az építészek tudják, hogy a falszerkezetekben kifelé haladva az egymást követő rétegeknek a páraellenállása folyamatosan csökken.
Ez azért fontos, mert ellenkező esetben a kifelé csökkenő hőmérséklet miatt az épületszerkezet belsejében kicsapódhat a pára. Ez pedig több szempontból is károsítja a falszerkezetet.

A kutatásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően már rendelkezésre állnak az olyan polisztirolhabos és az ásványi anyagos hőszigetelő rendszerek, amelyekre a könnyű feldolgozhatóság, illetve a kiváló páraáteresztő tulajdonságok jellemzőek. Ilyen páraáteresztő homlokzat készíthető a kőzetgyapotból.
A kiváló páraáteresztő képesség mellett további előnye a kőzetgyapotnak, hogy nem korhad, nem éghető, és gyakorlatilag nem öregszik. Homlokzati táblás hőszigetelésként vakolható és színezhető a kapott felület. Az újabb fejlesztések nyomán a tábla puhább belsejét egy keményebb külső réteg burkolja, amely jól ellenáll a mechanikai sérüléseknek.

Metro
Az oldal 0.22 másodperc alatt generálódott.
Minden jog a Magyar Építőipari Névjegyzék részére fenntartva.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.

Részletes listáink:
Cégek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Tevékenységek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Termékek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Márkák - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Alweboldalak - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z