GYORSKERESÉS
Keresett kifejezés:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Keresési Helyek
Cégnév
   Kifejezésként, egyben
Tevékenység Megye
Tevékenység-leírás
Termék
Márka
Referencia


Besorolás
        
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
Július végéig lehet pályázni az Év háza díjra Magyarországon megvalósult maximum négylakásos lakóépülettel, lakóépület-bővítéssel, felújítással vagy nyaralóépület terveivel.

Az Év háza díj az építészeti tevékenység legszélesebb spektrumának, a családi ház és a többlakásos lakóépületek objektív, szakmai szempontok alapján értékelt elismerése, amely a szakmai és civil építészeti törekvések integrálását és az építészeti minőség következetes érvényesítését tűzte ki célul.
A szakmai szempontú értékelést a neves szakemberekből álló zsűri garantálja. A zsűri elnöke a 2006-ban Brick Awardot nyert Cságoly Ferenc építész, társelnöke Kálmán Ernő Ybl-díjas építész, tagjai pedig Szoják Balázs építész, Tóth Balázs építészmérnök, a Wienerberger Zrt. termékfejlesztési vezetője, Körtvélyesi Istvánné Radnai Kinga építészmérnök, Dr. Tóth Elek építőmérnök, Basa Péter Ybl-díjas építész, Getto Tamás Ybl-díjas építész és belsőépítész, Horváth Zoltán építészmérnök és belsőépítész tervező művész, Tima Zoltán Ybl-díjas építészmérnök, valamint Zsigmond László Ybl-díjas építész.
Az építészek 2008. július 31-ig pályázhatnak 2005. augusztus 1. és 2008. július 31. között jogerős használatbavételi engedélyt kapott lakó- és nyaralóépülettel egyidejűleg, pályázónként eggyel.
A fődíj összege 500 000 Ft, emellett a Kuratórium az általa legjobbnak ítélt házak tervezőinek további összesen egymillió Ft értékben különdíjakat adhat.
Idén a kiíró négy kategóriát határozott meg a különdíjak odaítéléséhez: kiosztják a főtámogató által életre hívott „Év családi háza” díjat, díjazzák a „Környezettudatos építészeti gondolkodást”, a „Korszerű épületrehabilitációt”, valamint idén először a „Fenntartható ingatlanhasznosítási magatartás” is bekerült az értékelési szempontok közé.
A részletes pályázati kiírás és a jelentkezési lap letölthető a www.evhaza.hu oldalról.

Archilink
Az oldal 0.01 másodperc alatt generálódott.
Minden jog a Magyar Építőipari Névjegyzék részére fenntartva.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.

Részletes listáink:
Cégek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Tevékenységek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Termékek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Márkák - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Alweboldalak - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z