GYORSKERESÉS
Keresett kifejezés:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Keresési Helyek
Cégnév
   Kifejezésként, egyben
Tevékenység Megye
Tevékenység-leírás
Termék
Márka
Referencia


Besorolás
        
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
A fenyegető klímaváltozás az épületek szigetelésére irányította a figyelmet, ugyanis világviszonylatban az épületek hűtésére és fűtésére megy el az összes felhasznált energia 40%-a.

Sokszor teljességgel alkalmatlan, nem vakolható minőségű polisztiroltáblát ragasztanak a falra a legolcsóbb csemperagasztóval. A végeredmény sajnos magáért beszél.
Már csak ezért is célszerű rendszert vinni a dologba, azaz, szakszerű fogalmazással, vakolható homlokzati hőszigetelő rendszert alkalmazni.
Ez az alábbi elemekből áll: szigetelőanyag (ami általában polisztirol vagy ásványgyapot), a szigetelés rögzítése (ragasztás és mechanikai rögzítés), egy felületerősítő réteg, majd a vékonyvakolat, avagy a ház színe.
A polisztirol alapú hőszigetelések elterjedésével gyakran merül fel a vád, hogy ezekkel a rendszerekkel „becsomagoljuk a házunkat”.
A falak páraáteresztése azért került előtérbe, mert egyfelől a modern falazatok egyre kisebb ellenállást jelentenek a párának, másfelől a korszerű nyílás­zárók egyre jobb párazárók. Kézenfekvő volna a feltételezés, hogy a helyiségben keletkező pára eltávolításának feladata a falra háruljon.
Sajnos erre a külső falak szinte egyáltalán nem alkalmasak. A legtöbb esetben mechanikai rögzítésre is szükség van. Ez történhet dübelezéssel vagy Baumit ragasztótárcsával. A hőszigetelés külső síkjára felhordott felületerősítő réteg egy ragasztóba ágyazott lúgálló üvegszövet.
A hőszigetelő rendszerek végső felületképzése általában egy színezett vékonyvakolati réteg, melynek vastagsága általában 1,5 mm és 3 mm közt változik.
Teljes rendszerek esetében a forgalmazó nemcsak az egyes alkotóelemek megfelelőségére, hanem azok együttdolgozására, rendszerként való viselkedésére is garanciát vállal.

Metropol
Az oldal 0.01 másodperc alatt generálódott.
Minden jog a Magyar Építőipari Névjegyzék részére fenntartva.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.

Részletes listáink:
Cégek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Tevékenységek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Termékek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Márkák - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Alweboldalak - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z