GYORSKERESÉS
Keresett kifejezés:
Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Keresési Helyek
Cégnév
   Kifejezésként, egyben
Tevékenység Megye
Tevékenység-leírás
Termék
Márka
Referencia


Besorolás
        
HÍREK, ÚJDONSÁGOK
A legöregebb ház is megfiatalodik egy új vakolattól. Azután eltelik néhány hónap, esővel, hóval, széllel, meg többhetes fullasztó szmoggal, s az egykor szép homlokzat színe fakul, a por, a füst, a korom beül a fal pórusaiba, koszcsíkokat rajzol rá az eső.

A homlokzat felülete az „épület külső bevonataként” gyakran szélsőséges környezeti igénybevételnek van kitéve, amely előbb-utóbb látható szennyeződésekhez vezet. Ennek elkerülésére a Baumit kifejlesztette a szabadalmaztatott „öregedésgátló” homlokzati termékét: a Baumit Nanopor Vakolatot.
Ez a vakolat elsőként egyesíti a tiszta szilikátvakolat tulajdonságait – mint például a nyílt pórusú szerkezetet és a jó vízpárataszító képességet –, a szilikonvakolatok kiváló öntisztulóságát és a nanotechnológia legújabb eredményeit.
Felülete mikroszkopikusan sima, így a szennyező részecskék – akár szervesek, akár szervetlenek – csak nehezen telepedhetnek meg a felületen. A természeti erők, például az UV-sugárzás, a szél, az eső, a hó, a pára, valamint a hőmérséklet ingadozásai utólagos „mállást” okoznak a nanokristályos felületen. Ezáltal a kevés, még megtapadó szennyeződés is elveszíti a kapcsolatot az anyaggal, és természetes módon leválik.
Az új vakolat hozzájárul a fenntartási költségek csökkentéséhez is, a homlokzatot nem kell újrafesteni tíz-tizenöt év múlva. Különösen gyorsan száradó felületével még a legkedvezőtlenebb körülmények között is csökkenti az algásodás és gombásodás veszélyét. A homlokzat felülete természetesen tiszta és tartósan szép marad. A felület megőrzi a színek erejét.

Metropol
Az oldal 0.01 másodperc alatt generálódott.
Minden jog a Magyar Építőipari Névjegyzék részére fenntartva.
A weboldal illetve a teljes adatbázis védett, részleges vagy teljes másolása, tárolása nem megengedett, törvénybe ütköző.

Részletes listáink:
Cégek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Tevékenységek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Termékek - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Márkák - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z
Alweboldalak - " 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A Á B C D E É F G H I Í J K L M N O Ó Ö P Q R S T U Ú Ü V W X Y Z